Escapebox® Vlissingen

Ga samen de uitdagingen aan!

EscapeBox is hét nieuwe escape spel in Nederland. De EscapeBoxen zijn vergelijkbaar met een soort mini escaperoom. Als groep probeer je binnen de gegeven tijd zo veel mogelijk EscapeBoxen op te lossen. Als je van competitie houdt dan kan je ook de uitdaging aangaan tegen andere teams. Speel met vrienden, familie of collega’s, spelplezier is gegarandeerd! Superleuk om te doen als teambuilding activiteit of als kinderfeestje (vanaf 12 jaar).

Speel de box in onze Gastrobar

EscapeBox Vlissingen vind je bij viersterrenhotel De Timmerfabriek in de gezellige Gastrobar. Hier geniet je op elk moment van de dag van eerlijk en puur eten. De chefkoks verwennen je graag met hoogstaande gerechten, gemaakt van herkenbare en lokale producten. Je kunt de EscapeBox combineren met een diner, feestelijke borrel, cocktail of High Wine. Ga samen met je vrienden, familie of collega’s aan de slag en open door middel van puzzels, raadsels en opdrachten onze 4 EscapeBoxen. De EscapeBox is ook in te zetten tijdens je zakelijke event, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag

Prijzen & Reserveren

Probeer binnen 60 minuten zoveel mogelijk boxen te openen voor €12,50 per persoon!

Tijd voorbij en nog niet alle boxen geopend? Boek dan extra tijd bij!
+ 30 minuten €7,50 per persoon

Het maken van een reservering kan via de reserveringsbutton op deze pagina. Bent u op dit moment aan het genieten van een heerlijk drankje in onze hotelbar? Reserveer dan ter plaatse bij onze medewerkers!

Borrel & box arrangement

Speel zoveel mogelijk boxen onder het genot van heerlijke borrelhapjes voor €16,50 per persoon!

Deze prijs is enkel beschikbaar vanaf 2 personen
Drankjes zijn niet inbegrepen

Genoemde prijs is inclusief 60 minuten speeltijd 
Per box kunnen maximaal 4 personen spelen