Menu

Onze chefs hebben een bijzondere en gevarieerde menukaart voor u samengesteld. Wij werken met de beste ingrediënten en lokale Zeeuwse producten. De kaart bestaat uit vis, vlees en vegetarische gerechten.

Lunch

Op onze lunchkaart vindt u verschillende luxe sandwiches. Ook kunt u genieten van onze voor- hoofd- en nagerechten. Ieder gerecht is met zorg en passie bereid in onze open keuken. Dit is dan ook wel te zien wanneer het gerecht op uw bord ligt. Ook tijdens de lunch verwennen we u graag met een goed glas bijpassende wijn. Het is altijd ergens wine 'o clock!

Bekijk lunchkaart

Diner

Op onze dinerkaart vindt u verschillende appetizers en voor- hoofd- en nagerechten met vis, vlees of groenten in de hoofdrol. Wij verrassen u graag met bijzondere bereidingen en smaakcombinaties. Ook aan de kleine levensgenieters is gedacht met een aantal kindergerechten. Zo kunt u met het hele gezelschap genieten van een bijzondere avond uit.

Ons team adviseert u graag over ons menu en vertelt u welke wijn het beste met uw diner samengaat. Ook kunt u kiezen voor een bijzondere fles kelderwijn.

Wij vinden het belangrijk dat uw gezelschap kan genieten van een fijne lunch en diner in Gastrobar de Timmerfabriek. Heeft u een specifieke dieetwens? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk Dinerkaart Bekijk Kinderkaart

Dranken en Appetizers

Op onze drankenkaart vindt u een wisselende selectie van klassieke en originele cocktails. Met een bijpassende appetizer om te delen is het helemaal genieten geblazen. Ook hebben wij een uitgebreide wijnkaart, inclusief een aantal bijzondere kelderwijnen.

Cocktails, Dranken & appetizers Wijnen

High Wine

Van dinsdag t/m zaterdag kunt u van 12:00 uur tot 17:00 uur bij ons genieten van een heerlijke 2-gangen High Wine!

U kunt kiezen uit 4 exclusieve wijnen met de daarbij passende Appetizer. Ons team adviseert u graag over welke 2 wijnen het beste bij u passen.

High Wine