Zakelijk

Voor een succesvolle (meerdaagse) meeting, een gezellige borrel en nog veel meer verwelkomen wij u graag. Gastvrijheid en kwaliteit gaan hand in hand bij ons team. We doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. 

Vergaderen

Een succesvolle meeting begint bij een passende locatie. Wij bieden u en uw gasten een fantastisch gelegen locatie met een geschikte setting waarin u kunt vergaderen, brainstormen of aan teambuilding kunt werken met de beschikking over meerdere faciliteiten zoals een beamer, projectiescherm, flip over, gratis wifi en geluidsset. Ons grote terras biedt op zomerse dagen nog een extra capaciteit en aanvulling op uw wensen.

Culinair zakelijk

Genieten van een culinaire beleving tijdens een zakelijke afspraak? Uit eten met zakenrelaties kan goed zijn voor het opbouwen van een langdurige relatie. Speciaal voor jou heeft Hotel de Timmerfabriek een voortreffelijk aanbod aan mogelijkheden. Je geniet samen met je zakenpartners gegarandeerd van een heerlijke middag of avond uit in ons restaurant.

Neem contact met ons op

Wij bespreken uw aanvraag graag op basis van uw wensen om zo een op maat gemaakt voorstel aan te kunnen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en wij gaan voor u aan de slag!