Feestdagen & Arrangementen

Wij pakken graag uit tijdens de feestdagen en hebben fantastische arrangementen samengesteld. Van een luxe paasbrunch tot een Walking Dinnershow met live muziek, hier in Gastrobar de Timmerfabriek maken wij de feestdagen nóg specialer.

Koningsdag

Beleef Koningsdag zoals het hoort, IN STIJL! Dit bijzondere oranjefeest wil je niet missen! Vier Koningsdag dit jaar bij Hotel De Timmerfabriek en geniet met je vrienden of familie van een bijzondere Walking Dinner Experience in thema oranje. Muziek wordt verzorgd door onze Royal Jazz Band. Zij zorgen deze dag voor feestelijke Jazz muziek.

Vlissingen Maritiem

Vlissingen Maritiem is een terugkerend evenement in Vlissingen en vind dit jaar plaats van 31 mei t/m 2 juni. Het evenement is bedoeld om de maritieme geschiedenis van Vlissingen te vieren en te promoten. Het evenement trekt elk jaar duizenden bezoekers en biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder rondleidingen door historische schepen, muziekoptredens en vuurwerkshows.

Meer informatie hierover is snel bekend!

Vlissingen Vintage

Wat begon als een eendaags festivalletje met drie Vlissingse rock and roll bandjes, zes oldtimers en driehonderd man publiek is gegroeid naar een driedaags muziekfestival met tweeëntwintig internationale live bands, een vintage markt, een vinyl beurs, food trucks, custom made fietsen, een flea market waar je je vintage spullen mag verkopen, kindervermaak en meer dan honderd oldtimer auto’s uit de jaren ‘40 tot en met ‘75. Dit jaar sluit Gastrobar De Timmerfabriek aan bij dit gezellige festival!

Bbq avond

Iedere zaterdag in de maanden juli en augustus steken wij speciaal voor u onze OFYR aan op ons terras! Ook staat dan onze buitenbar gereed om u van drankjes te voorzien én zorgen we voor zomerse livemuziek!